Ritueel voor Litha

Litha in de Boomgaard
20 juni 2020 19:30-20:00 uur

Samantha Harteveld werkt met de energieën van Avalon, het jaarwiel van de Godinnen. En in die traditie breekt op 21 juni het tijdperk van water aan.

Bewustzijn van de energie die altijd om ons heen is alsof we in water zijn. Als ik beweeg in het water, voel jij de rimpeling, de verplaatsing. Op een subtieler niveau is dat hetzelfde met de energie om ons heen. En op het moment dat je je daar bewust van bent, bewust mee omgaat, kun je je opeens beseffen onderdeel te zijn van een groter geheel – het daadwerkelijk voelen. En dat kan groots zijn! Ontroerend en eenvoudig tegelijk. Enorme liefde, die zo makkelijk stroomt. Onvoorwaardelijke acceptatie van alles wat er is. Al is het maar voor dit moment.

Dus als we met elkaar een veld van vriendelijkheid neerzetten, van liefde voor de natuur en de wereld, dan maken we daadwerkelijk een verschil. Alleen al voor elkaar, maar ook voor de omringende natuur, en hopelijk ook voor mensen om ons heen.

In het ritueel voor Litha, waarin de Godin van het water ons welkom heet, maken we zo’n veld. En vieren we het water, zal ik vertellen over wat je kunt verwachten in dit komende seizoen van water, wat het inhoudt om je daarin te begeven. En doen we natuurlijk een ritueel met water. Of het veel of weinig water wordt mag je zelf uitmaken! (Ga je koppie-onder of niet?)
Meer informatie

Foto’s